tv3.lv

21. marts ir nacionālā bagetes diena – lūk, tev “smeķīga” recepte!

Pateicoties informācijas laikmetam, varam ātri un viegli uzzināt par dažādām atzīmējamām dienām. Un, piemēram, ASV 21. marts iezīmējies kā nacionālās franču maizes jeb bagetes diena, kuru katru gadu svin vairāki miljoni amerikāņu. Interesanti, vai paši franči savā valstī vispār zina par šādas dienas eksistenci!?

2016. gada 21. martā 17:29

Lai nu kā, par godu šai īpašajai dienai piedāvājam vienu varen treknu, bet gardu recepti, kuru pēc nedēļas pirmās darba dienas mājās pagatavot, lai pieminētu šo zīmīgo datumu.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Gatavošanas process

Iesākumā garajai maizei jāiegriež vidus – tā, lai tajā ērti var ievietot pārējās sastāvdaļas. Pēc tam tajā jāiespiež majonēze, pēc tam visā garumā abās malās jāizvieto salami, tam pāri Mozzarella sieru, pēc izvēles, ja esat milzīgi salami desas fani, tam pa virsu atkal visā garumā jāieliek šķēlītes, pāri jāuzspiež kečups, savukārt šo neiedomājamo komplektu noslēdz siers, kas arī pēc jūsu pašu izvēles. Taču tas nebūt nav viss – pirms lieciet pannā, visā garumā aptiniet apkārt bekonu, pēc tam 180 grādu temperatūru cepiet 15 minūtes un “voila” – šis neiedomājami treknais, taču garšīgais gardums ir gatavs!

N.B! Jebkuru sastāvdaļu varat aizvietot pēc saviem ieskatiem!

Video

https://www.youtube.com/watch?v=p5welAUhPBo

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm