tv3.lv

Ātrā recepte: Gaisīgās saldējuma bumbas ar kraukšķu “kažociņu”

Saldējumu var ēst jebkad un visdažādākajās kombinācijās. Šī ir Rimi gardēdes, finansistes Ilzes Auzeres pārbaudīta recepte glaunam saldajam ēdienam, ko viņa raidījumā “Izgaršo Latviju” atklāja arī skatītājiem.

5. martā 10:00

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saldējuma bumbas ar kraukšķīgu kažociņu

Iepakojums saldējuma
130 g kukurūzas pārslas
100 g sviests
2,5 tējk. kanēlis
60 g Pekanrieksti
30 g kokosriekstu skaidiņas
Karameļu sīrups
šokolādes sīrups
200 ml saldā krējuma
kokteiļķirši

Pagatavošana

Sasmalcina kukurūzas pārslas un pekanriekstus, atstājot dažus riekstus veselus. Pannā izkausē sviestu, pievieno kanēli un apcep sasmalcinātās pārslas un riekstus pāris minūtes. Pievieno kokosriekstu skaidiņas. Noņem no plīts un noliek atdzesēties.

Kamēr maisījums dziest, saputo putukrējumu un liek arī to atdzist ledusskapī.

Izveido saldējuma bumbas un apviļā atdzisušajā riekstu un pārslu maisījumā. Bumbas uzliek uz servējamā šķīvja vai individuāliem šķīvīšiem un aplej ar sīrupiem. Katrai bumbai uzliek virsū putukrējumu un dekorē ar veselu pekanriekstu vai ķirsi.

Lai labi garšo!

Holivudas aktieri Mila Kunisa un Eštons Kačers Ukrainas atbalstam ziedos trīs miljonus dolāru 1

Raidījumu “Izgaršo Latviju” skaties no 5. februāra līdz 9. aprīlim katru  sestdienu pulksten 19:20 ar atkārtojumu svētdienās pulksten 8:50 TV3, vai jebkurā laikā bez maksas platformā “Play.tv3.lv”

Raidījumā “Izgaršo Latviju” labākās garšas meklējumos dodas aktieris Kristaps Rasims, to veido SIA “112 Oridžinal”, bet atbalsta veikalu tīkls “RIMI”.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm