tv3.lv

Gandrīz ideālas vakariņas: zemeņu zupa ar “bērnības garšu”

Katrā ģimenē ir ēdienu pagatavošanas receptes, kas izturējušas laika pārbaudi. Īpaši, ja runa ir par desertiem. Savu versiju par bērnības garšu šovā “Gandrīz ideālas vakariņas” piedāvāja arktisko paliju audzētājs Lauris Apsis.

29. aprīlī 16:30

Sastāvdaļas:

  • Smalkais biezpiens vai saldējums
  • Saldais krējums (nav nepieciešams, ja ir saldējums)
  • Lazdu rieksti
  • Baltā šokolāde
  • Zemenes

Pagatavošana:

  1. Balto šokolādi izkausē katliņā, liek uz cepampapīra plānā kārtiņā un krāsnī cep 160 grādos, līdz tā viegli sāk brūnināties. Atdzesē.
  2. Grauzdē lazdu riekstu, atdzesē. Sakapā vai nedaudz sasmalcina un samaisa ar cepto balto šokolādi.
  3. Zemenes sablendē ar pienu, līdz viss sasniedz mērces/zupas konsistenci.
  4. Servē bļodā – zemeņu zupa, saldējums vai biezpiens ar putukrējumu, pa virsu uzber riekstu un šokolādes maisījumu.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm