tv3.lv

Zemeņu un rabarberu rausis Diānas Kubasovas gaumē

Vasara ir zemeņu un rabarberu laiks, skaistumkaraliene, modele Diāna Kubasova nosauktās vasaras veltes dievina iecept rausī, turklāt ne šādā tādā rausī, bet gan pufīgā, bezglutēna!

26. jūnijā 16:14

Modele uzskata, ka šāds rausis ir tik gards, gaisīgs, veselīgs, ka to var droši pasniegt draugiem, kā našķi pie kafijas.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Nepieciešams:

170 ml kefīra

3 olas

1 glāze eritritola vai cukura, eritritols ir cukura aizvietotājs ar 0 kcal

2 glāzes mandeļu miltu

1 glāze auzu miltu

3/4 glāzes kukurūzas cietes

1 ēd. k. cepamā pulvera

3 vidēji rabarberu kāti ~ 200 g

300 g mazu zemeņu

1-2 ēd. k kukurūzas cietes ogām

100 ml skābā krējuma

Atsevišķi: 2 – 3 ēd. k. eritritola vai cukura

Pagatavošana:

Nomizo un sagriež rabarberus

Nomazgā, notīra un nosusina zemenes

Zemenes un rabarberus apber ar kukurūzas cieti

Sakuļ olas ar kefīru

Piejauc visas sastāvdaļas, izņemot krējumu, rabarberus, zemenes un atsevišķi nolikto saldinātāju

Lej ietaukotā vai ar cepampapīru izklātā veidne

Pāri ber rabarberus un zemenes

Krējumu sajauc ar 2-3 ēdamkarotēm cukura vai eritritola un lej pāri mīklai

Liek krāsnī 180’C 35- 45 min, līdz maliņas brūnas

Lai labi garšo.

Ar vairāk Diānas receptēm var iepazīties viņas “Instagram” kontā Kubasova gatavo!

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm