tv3.lv

Pagatavo pīlādžu čatniju kopā ar Gatavo 3 meitenēm

Gatavo 3 mežā svētdienas raidījumā meitenes priecē ar dažādiem ēdieniem, kas gatavoti no pīlādžiem. Vai esi kādreiz izmēģinājusi pīlādžu čatniju?

2015. gada 27. septembrī 9:30

Sastāvdaļas

  • 600 g pīlādžogu
  • 1 sīpols, smalki sagriezts
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 ābols, sagriezts mazos gabaliņos
  • 6–8 lielas sulīgas plūmes, sagrieztas nelielos gabaliņos
  • 2 tējkarotes rīvēta ingvera
  • 175 g brūnā cukura
  • 3 ēdamkarotes gaiša etiķa (baltvīna)

Pagatavošana

  1. Nedaudz apcep sīpolus un ķiplokus, tad pieber pīlādžogas, pievieno plūmes un ābolus un pārlej ar ūdeni. Sautē 30 minūtes.
  2. Pievieno ingveru, cukuru, etiķi un sautē ~ 20–30 minūtes, līdz masa paliek bieza. Tad noregulē garšu, pievienojot sāli vai vēl cukuru vai etiķi.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm