tv3.lv

Ko ēst, ja moka paģiras? Iesaka Mārtiņš Sirmais

Ja gadumijā iedzerts par daudz, gada pirmā diena var pienākt ar grūtuma sajūtu. Par to, kādu maltīti celt galdā, lai atgūtu līdzsvara sajūtu, portāls Skaties.lv konsultējās ar šefpavāru Mārtiņu Sirmo.

2017. gada 1. janvārī 11:40

To, ka patīk brāļoties ar zaļo pūķi, šefpavārs Mārtiņš Sirmais nekad nav slēpis. “Man patīk alkohols, un es viņu diezgan daudz dzeru,” sarunā ar portālu Skaties.lv atklāts ir Sirmais. Tādēļ tieši viņam Skaties.lv lūdza padalīties pieredzē, kas jāceļ galdā pēcsvētku dienā, lai atgūtu spēkus un justos labi.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

“Visforšākā lieta, ko pēdējos gados esmu atklājis, ir Āzijas virtuve – skābi asās zupas vai tom jum zupa jeb Taizemes zupa, kuras sastāvā ir daudz citronzāles. Tā ir tā pati soļanka, tikai Āzijas variācijās.

Man tas palīdz – sasilda un dod enerģiju,” stāsta šefpavārs.

Šādās dienās Sirmais rekomendē arī vistas zupu, kokosriekstu zupas.

Foto

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm