tv3.lv

Ansītis jeb lasis saldajā krējumā ar piedevām

2016. gada 27. septembrī 18:43

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša
  • 0,5 l saldā krējuma
  • 2 buntītes zaļumu (dilles, pētersīļi, zariņš rozmarīna)
  • galviņa ķiploka
  • 1 citrons
  • olīveļļa-cepšanai
  • sāls
  • pipari
  • 1 kg kartupeļu
  • 8 gurķi
  • 100 g cietā siera

Pagatavošana

  • Lasi apstrādā ar garšvielām, apcep eļļā, apcepto lasi pārlej ar saldo krējumu
  • Karstā eļļā virs pannas sarīvē kartupeļus nelielu pankūciņu formā, pievieno ķiploku un sāli, apcep no abām pusē.
  • Pagatavo gurķi ar sāli un zaļumiem.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm