Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Šefpavāra mielasts vakariņu šovā vilties neliek; Ingrīda gan pamana trūkumus

Labs nāk ar gaidīšanu – to var attiecināt uz to, ka trešdienas vakarā TV3 šovā “Gandrīz ideālas vakariņās” viesus uzņēma profesionāls pavārs, un uz šo mielastu vakariņotāji bija likuši lielas cerības.

2021. gada 15. decembrī 19:11

Šajā nedēļā izklaidējošajā kulinārijas ”Gandrīz ideālas vakariņas” plosās tik dažādi cilvēki, ka jābrīnās, kādā sakarā liktenis viņus savedis kopā. Viens pēc otra savas ēst gatavošanas un viesu uzņemšanas prasmes atrāda grupas ”Rīgas modes” līderis Kalvis Bormanis, uzņēmēja un blogere Ingrīda Pulvere, dejotāja un horeogrāfe Baiba Klints un ”Rimi” gardēdis Normunds Baranovskis, kurš galdu klāja trešajā vakarā.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Šīs vakariņas viesi gaidīja ar īpašu nepacietību, un Normunds bija sagādājis ne tikai izsmalcinātus ēdienus, bet arī padomājis, lai tukšu vēderu nepaliktu arī Baiba, kura vairākus gadus ir vegāne.

Kamēr Kalvis jūsmoja par to, cik skaisti Normunds bija izdekorējis galdu, un pirmo ēdienu, kas nemaz nebija ēdienkartē, Ingrīda sprieda, ka namatēvs pārāk daudz runā.

Uzkodā tika pasniegts tomātu karpačo gan ar kazas, gan vegāno sieru. ”Uzkodu tikai nedaudz nobaudīju, secināju, ka es dzīvē neēdu mikrosalātiņus. Kaut kas viņos nepatika,” uzkodu komentēja Ingrīda. Par šo ēdienu pretējās domās bija Kalvis, bet Baibai viņas speciālā porcija šķita ”kā ideāls sākums pirms nākamajiem ēdieniem”.

Kad kompānija bija nopozējusi kopbildē, bija pienākusi vakara izklaidējošā daļa, un namatēvs piedāvāja uzspēlēt spēli ar zīmēšanu, kas, piemēram, Baibā pamodināja iekšējo bērnu.

”Tehnoloģija, manuprāt, nebija pareiza. Ar papīru un caur drēbēm būtībā cilvēks neko daudz nejūt, ko viņam tur zīmē,” par izklaidi sprieda Ingrīda.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Bija laiks atkal uzēst, un Normunds galdā cēla savu versiju par ramen zupu gan parastajā, gan vegānajā izpildījumā. ”Viņš mani ar to uzpirka, jo man pašai garšo Āzijas virtuve,” sajūsmā bija Baiba. Pamatēdiens pie dūšas gāja arī Kalvim un Ingrīdai.

Desertā Normunds pasniedza karameļu flānu, un arī tas bija gatavots gan parastajā, gan vegānajā versijā. Baibai tas tik labi garšojis, ka viņa būtu gatava apēst papildporciju. Arī Kalvi iepriekš nebaudītais deserts šķita papildporcijas vērts.

Ingrīdai tas atgādinājis ”restorānu desertus, par kuriem es parasti saku, ka es nekad neatceros viņu nosaukumus, tāpēc ka pēc garšas man viņi atmiņā īsti nepaliek”.

Tomēr nevar noliegt, ka Normunds parādīja augstu klasi. Rezultātā šefpavārs nopelnīja 86 punktus.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma